HTC One (M8 Eye) dezvăluit de un teaser oficial HTC

2.154 ori
<b>HTC One (M8 Eye) dezvăluit de un teaser oficial HTC</b>După cum bine știm, HTC urmează ca în cadrul evenimentului de pe 8 octombrie să anunțe pe lângă Re Camera, rivalul taiwanez pentru camera video GoPro, și un nou smartphone cu numele de cod Eye. Deși în ultimul timp am tot remarcat imagini cu...

După cum bine știm, HTC urmează ca în cadrul evenimentului de pe 8 octombrie să anunțe pe lângă Re Camera, rivalul taiwanez pentru camera video GoPro, și un nou smartphone cu numele de cod Eye. Deși în ultimul timp am tot remarcat imagini cu Desire Eye, astăzi, cei de la HTC postează un teaser oficial ce face referire mai degrabă la modelul One M8 Eye.

Din câte putem observa, diferențele la capitolul design dintre One M8 Eye și standardul HTC One (M8) sunt inexistente, modelul ce urmează a fi lansat oferind un nou senzor foto, și anume o cameră foto de 13 megapixeli însoțită de un senzor secundar pentru captura foto în adâncime.

Cu toate acestea, nu excludem posibilitate ca pe scenă să debuteze pe lângă One M8 Eye și mult-vehiculatul Desire Eye, terminal ce aduce la pachet o cameră frontală de 13 megapixel cu bliț dual-LED. Așa cum am aflat, evenimentul HTC este denumit “Double Exposure”, descrie ce ar putea face referire atât la senzorul foto DUO, cât și la debutul a două terminale. Ce credeți că va prezenta HTC pe 8 octombrie?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×