Iată și primul telefon cu Windows 10: Nokia Lumia 935, un concept cu ecran Quad HD

6.796 ori
<b>Iată și primul telefon cu Windows 10: Nokia Lumia 935, un concept cu ecran Quad HD</b>Deși mă îndoiesc că el va branduit Nokia, telefonul Lumia de mai jos are un mare atuu: el este primul care rulează Windows 10, dar în același timp e doar un concept. Terminalul păstrează elemente Fabula Design și îi puteți afla dotările mai...

Deși mă îndoiesc că el va branduit Nokia, telefonul Lumia de mai jos are un mare atuu: el este primul care rulează Windows 10, dar în același timp e doar un concept. Terminalul păstrează elemente Fabula Design și îi puteți afla dotările mai jos.

Windows 10 a fost anunțat săptămâna trecută și deja a încins imaginația creatorilor de telefoane concept, cum e cazul luai Ibrahim Sujau, care a randat acest device. Nokia Lumia 935 vine cu un display de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD, o cameră de 20 de megapixeli și 64 GB memorie internă. El dispune și de slot microSD, 2 GB RAM și o carcasă din aluminiu, aparent. Partea din spate aduce cu ultimele modele Lumia 9xx, adică Lumia 930 și 925.

Difuzorul este plasat în spate și are dimensiuni rezonabile, iar butoanele Windows par a fi capacitive, deși mă așteptam să fie virtuale. Observăm și câteva schimbări la capitolul OS, transparenta fiind cuvântul cheie la capitolul tile-uri. Cum vi se pare acest concept și ce așteptări aveți de la Windows 10 pe telefoanele mobile?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×