HTC One (M8 Eye) primește certificare din partea agenției chineze TENAA

1.068 ori
<b>HTC One (M8 Eye) primește certificare din partea agenției chineze TENAA</b>Cu doar câteva zile înainte de evenimentul pregătit de HTC ce va avea loc pe data de 8 octombrie, astăzi aflăm că HTC One (M8 Eye) a primit acum ceva timp certificare din partea agenției chineze TENAA, moment în care putem vedea și câteva...

Cu doar câteva zile înainte de evenimentul pregătit de HTC ce va avea loc pe data de 8 octombrie, astăzi aflăm că HTC One (M8 Eye) a primit acum ceva timp certificare din partea agenției chineze TENAA, moment în care putem vedea și câteva fotografii reale cu terminalul în cauză.

Dacă la capitolul design acesta se aseamană perfect cu modelul standard One M8, aflați că modificările vor fi regăsite în special la interior, mai precis la camera foto DUO de pe spatele device-ului unde acum vom avea la dispoziție un senzor de 13 megapixeli similar cu cel introdus pe modelul Butterfly 2.

Printre dotările lui One M8 Eye (nume de cod M8Ew) remarcăm un display Full HD de 5 inch, un procesor Snapdragon 801 de 2.3 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD și o cameră frontală de 5 megapixeli. Rămâne de văzut la ce preț va ajunge acest terminal pe piață, și cum va continua HTC să își vândă modelul actual One M8, ce practic va fi mai slab dotat la capitolul cameră foto.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×