Allview P6 Life poate fi actualizat la versiunea Android 4.4 KitKat Începând de azi

1.715 ori
<b>Allview P6 Life poate fi actualizat la versiunea Android 4.4 KitKat Începând de azi</b>Printr-un inițiativă denumită &ldquo;Toamna update-urilor&rdquo;, cei de la Allview au decis ca o serie de terminale să beneficieze treptat de către un update la Android 4.4 KitKat, alesul de săptămâna aceasta fiind modelul Allview P6 Life, device...

Printr-un inițiativă denumită “Toamna update-urilor”, cei de la Allview au decis ca o serie de terminale să beneficieze treptat de către un update la Android 4.4 KitKat, alesul de săptămâna aceasta fiind modelul Allview P6 Life, device ce aduce un display HD de 5 inch și un procesor quad-core de 1.3 GHz.

Alte dotări ale acestui device sunt reprezentate de către un chip de memorie RAM de 1 GB, 8 GB spațiu de stocare intern, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și autofocus, o cameră secundară de 2 megapixeli și o baterie de 1750 mAh ce promite până la 360 minute în modul convorbire.

De asemenea, odată cu acest update, Allview dă startul și unui concurs prin care fericitul câștigător se va alege cu un model P6 Life nou-nouț. Pentru a participa, tot ce aveți de făcut este să dați like paginii de Facebook Allview Mobile, urmată de către un like și un share la fotografia ce anunță update-ul pentru Allview P6 Life ce poate fi regăsită chiar aici. Câștigătorul va fi anunțat mai apoi pe data de 8 octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×