HTC One (M8) Max ar putea integra un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.104 ori
<b>HTC One (M8) Max ar putea integra un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805</b>Așteptând lansarea lui HTC One (M8) în varianta cu Windows Phone, iată că astăzi aflăm noi detalii despre un viitor produs HTC, și anume modelul HTC One (M8) Max, device de tip phablet ce ar putea aduce la pachet un hardware foarte puternic....

Așteptând lansarea lui HTC One (M8) în varianta cu Windows Phone, iată că astăzi aflăm noi detalii despre un viitor produs HTC, și anume modelul HTC One (M8) Max, device de tip phablet ce ar putea aduce la pachet un hardware foarte puternic.

Printre posibilele specificații ale lui HTC One (M8) Max s-ar putea număra un procesor de ultimă generație, mai precis modelul Snapdragon 805 dezvoltat de către producătorul american de chipuri Qualcomm. De asemenea, se așteaptă ca acest nou phablet să vină cu o diagonală de cel puțin 5.5 inch.

Deși toate aceste informații sunt încă la stadiul de zvon, s-ar putea ca odată lansat pe piață, One (M8) Max să fie un adevărat candidat pentru topul celor mai bune phablet-urilor existente în acest moment pe piață. Din câte ne amintim, actuala generație One Max vine cu display FHD de 5.9 inch, 2 GB RAM, un procesor Snapdragon 600 și un scanner pentru amprente. Voi ce așteptări aveți de la noua generația One Max?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×