Microsoft trimite invitațiile de presă pentru un eveniment ce va avea loc pe data de 4 septembrie În Berlin

Autor:  | Publicat în:  Nokia 798 ori
<b>Microsoft trimite invitațiile de presă pentru un eveniment ce va avea loc pe data de 4 septembrie În Berlin</b>Iată că în ultimele zile din ce în ce mai multe invitații pentru o serie de evenimente de presă au început a-și face apariția, în cursul acestei zile, adăugându-se listei de conferințe programate și cei de la Microsoft care promit lansarea...

Iată că în ultimele zile din ce în ce mai multe invitații pentru o serie de evenimente de presă au început a-și face apariția, în cursul acestei zile, adăugându-se listei de conferințe programate și cei de la Microsoft care promit lansarea unui nou terminal Windows Phone 8.1 ce ne va încânta cu o cameră puternică.

Din câte putem observa în imaginea de mai sus, Microsoft ne invită să descoperim mai mult pe data de 4 septembrie în Berlin. De asemenea, litera “O” din cadrul acestei invitații este înlocuită de senzorul unei camere foto ce se aseamănă foarte mult cu o scăpare de luna trecută a lui Nokia Lumia 830.

Microsoft trimite invitațiile de presă pentru un eveniment ce va avea loc pe data de 4 septembrie În Berlin

Pe lângă acest terminal, conferința Microsoft-Nokia ar putea fi locul în care vom vedea și mult-vehiculatul Nokia Lumia 730, un device ce ne va pune la dispoziție o cameră frontală pentru selfie-uri de 5 megapixeli. Din câte se pare, această primă lună din toamna anului 2014 se va dovedi a fi una foarte bogată în lansări de noi terminale inteligente.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×