HTC One M8 Plus va fi un telefon premium rezistent la apă și One M8 Advance va avea carcasa din plastic

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.196 ori
<b>HTC One M8 Plus va fi un telefon premium rezistent la apă și One M8 Advance va avea carcasa din plastic</b>Se tot vehiculează numele HTC One M8 Ace pentru versiunea curbată din plastic a flagshipului HTC, dar și numele One M8 Prime pentru o versiune cu dotări avansate, dar iată că azi descoperim noi denumiri pentru viitoarele modele derivate din...

Se tot vehiculează numele HTC One M8 Ace pentru versiunea curbată din plastic a flagshipului HTC, dar și numele One M8 Prime pentru o versiune cu dotări avansate, dar iată că azi descoperim noi denumiri pentru viitoarele modele derivate din flagship.

Cu câteva zile în urma vedeam imagini cu HTC One M8 Ace Vogue Edition, în vreme ce Prime a scăpat pe web de multe ori. Acum se pare că va exista un model HTC One M8 Plus, care ar putea fi de fapt Prime rebranduit. El ar putea fi fabricat din metal sau ceramică, va fi rezistent la apă, iar în prima fază el era numit One+. Terminalul nu va incorpora camera Duo, ci va opta pentru o cameră de 13 megapixeli cu OIS.

Ecranul va fi unul 2K, iar acest model Plus va avea și procesor Snapdragon 805 și 3 GB RAM, deci e clar vorba despre Prime aici. Al doilea nou model va fi HTC One M8 Advance, cu aceleași dotări ca și Plus, dar cu o carcasă din plastic. Acest produs va fi menit pentru piața asiatică, iar culorile carcasei vor fi diversificate. Va fi o vară plină de lansari, dacă HTC are atât de multe terminale pregătite.

și să nu uităm că îi așteptăm să lanseze și o tabletă Nexus 8 și poate și un nou model Butterfly...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×