HTC One (M8) Prime apare Într-o primă imagine randată via @evleaks

2.907 ori
<b>HTC One (M8) Prime apare Într-o primă imagine randată via @evleaks</b>Iată că din nou @evleaks este cel care reușește să posteze în premieră o fotografie cu un device încă nelansat, și anume HTC One (M8) Prime. Acesta va sosi pe piață cu o serie de upgrade-uri aduse modelului standard One (M8), componente...

Iată că din nou @evleaks este cel care reușește să posteze în premieră o fotografie cu un device încă nelansat, și anume HTC One (M8) Prime. Acesta va sosi pe piață cu o serie de upgrade-uri aduse modelului standard One (M8), componente printre care se numără și un display Quad HD de 5.5 inch.

De asemenea, se pare că M8 Prime va adopta o carcasă realizată din ceramică, material care pare un pic cam ciudat de utilizat în fabricarea unui smartphone. Spre deosebire de aluminiu, material din care este realizată carcasa lui HTC One (M8), ceramica este mai ieftină și mai ușor de produs, dar totodată aceasta oferă și o durabilitate mai mare.

HTC One (M8) Prime

HTC One (M8) Prime ar putea sosi pe piață în luna septembrie cu un procesor identic cu cel de pe HTC One (M8), un GPU Adreno 330 și 3 GB de memorie RAM. Un alt capitol la care vom vedea îmbunătățiri este și camera foto.

HTC One (M8) Prime 3D

Mulțumim pentru pont lui Darius Budelecan!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×