Microsoft Surface Pro 3 lansată oficial În cadrul unui eveniment marca Microsoft

1.995 ori
<b>Microsoft Surface Pro 3 lansată oficial În cadrul unui eveniment marca Microsoft</b>Astăzi, 20 mai, în cadrul evenimentului Microsoft Surface ce a avut loc în New York începând de la ora 18:00 (ora României) a fost lansată o nouă tabletă, și anume modelul Surface Pro 3, deși marea majoritate se aștepta ca în cadrul acestei...

Astăzi, 20 mai, în cadrul evenimentului Microsoft Surface ce a avut loc în New York începând de la ora 18:00 (ora României) a fost lansată o nouă tabletă, și anume modelul Surface Pro 3, deși marea majoritate se aștepta ca în cadrul acestei conferințe să fie dezvăluită și o versiune de 8 inch numit Surface Mini.

Aflăm că Microsoft Surface Pro 3 este în același timp atât o tabletă, cât și un laptop, funcții pe care le poate îndeplini cu ușurință datorită procesoarelor puternice, memoriei RAM și numeroaselor moduri de utilizare prin intermediul Kickstand-ului integrat. Noua tabletă Surface dispune de un display de 12 inch cu rezoluție 2160x1440 pixeli, o tastatură ce vine cu modul click-in și de un stylus Surface Pen.

Microsoft Surface Pro 3 - Spate

Surface Pro 3 va fi disponibilă în 3 variante cu procesoare diferite printre care se numără posibilitatea de a alege între un model cu CPU Intel Core i3, Intel Core i5, sau un device cu procesor Intel Core i7. De asemenea, tableta va putea fi achiziționată în variante cu capacități de stocare cuprinse între 64-512 GB și 4 sau 8 GB RAM.

Microsoft Surface Pro 3 lansată oficial În cadrul unui eveniment marca Microsoft

Pe partea de conectivitate, tableta ne pune la dispoziție un port full USB 3.0 pentru dispozitivele periferice, un Mini DisplayPort pentru proiectarea imaginii către un display extern și un slot pentru carduri microSD.

Microsoft Surface Pro 3

Noul kickstand prezent pe Microsoft Surface 3 vine cu o mulțime de moduri în care poate fi folosit la diferite unghiuri cuprinse în intervalul 0 - 150 grade. De asemenea, tastaturile click-in nou introduse vor fi disponibile în 5 variante de culoare, iar track-padurile mai mari vor oferi de acum mai multă stabilitate în utilizare.

Microsoft Surface Pro 3

Din punct de vedere al dimensiunilor, aflăm că tableta Surface Pro 3 cântărește 798 grame și măsoară 292 mm în lungime, 200 mm în lățime și 9.1 mm în grosime. Microsoft Surface Pro 3 va avea un preț de pornire de 799$ pentru versiunea cu procesor Intel Core i3, aceasta putând fi precomandată începând cu data de 21 mai împreună cu tastatura Surface Pro Type Cover și stylus-ul Surface Pen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×