HTC One M9 ajunge până la urmă în magazinele din Taiwan mâine, după o amânare

631 ori
<b>HTC One M9 ajunge până la urmă în magazinele din Taiwan mâine, după o amânare</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urmă vă informam că HTC One M9 a fost a am&acirc;nat &icirc;n Taiwan din cauza unor probleme software, iar azi aflăm că acestea ar fi fost rezolvate. Astfel, handsetul va debuta &icirc;n ţara de baştină, &icirc;n...

Cu câteva zile în urmă vă informam că HTC One M9 a fost a amânat în Taiwan din cauza unor probleme software, iar azi aflăm că acestea ar fi fost rezolvate. Astfel, handsetul va debuta în ţara de baştină, în magazine chiar mâine.

Produsul va putea fi cumpărat pe 21 martie în versiuni de 32 sau 64 GB, după cum anunţa chiar pagina oficială de Facebook HTC Taiwan. Nu toate versiunile de culoare vor fi disponibile din start, ci doar cea Gunmetal Gray şi Silver/Rose Gold. În tara-mama HTC acest terminal va costa 650 de euro în versiunea de 32 GB, respectiv 710 euro în cea de 64 GB.

Preţurile ar trebui să fie similare şi pe continentul european, unde produsul ar trebui să ajungă în următoarele 2 sau 3 săptămâni. În mod interesant, în SUA HTC One M9 debutează fix pe 10 aprilie, în aceeaşi zi ca şi Galaxy S6 la nivel global. Suntem extrem de curioşi legat de primele impresii ale cumpărătorilor din Taiwan, mai ales având în vedere problemele lui One M9 sesizate la versiunile de test sau cele expuse la MWC.

Credeţi că s-au corectat bugurile şi neajunsurile lui Snapdragon 810?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×