HTC One M9 primeşte o versiune din aur de 24 de karate, cu ocazia finalei Champions League de pe 6 iunie

822 ori
<b>HTC One M9 primeşte o versiune din aur de 24 de karate, cu ocazia finalei Champions League de pe 6 iunie</b>După cum probabil ştiţi deja, HTC este unul dintre sponsorii principali ai competiţiilor UEFA Champions League şi Europa League. Ei bine, cu ocazia finalei Champions League de pe 6 ianuarie, de la Berlin HTC a lansat o versiune din aur a lui HTC One...

După cum probabil ştiţi deja, HTC este unul dintre sponsorii principali ai competiţiilor UEFA Champions League şi Europa League. Ei bine, cu ocazia finalei Champions League de pe 6 ianuarie, de la Berlin HTC a lansat o versiune din aur a lui HTC One M9.

E vorba despre o variantă a smartphone-ului flagship HTC, acoperită cu aur de 24 de karate şi gravată cu logo-ul Champions League şi datele finalei. E vorba despre echipele care joacă finala, Juventus şi Barcelona, dată şi unul dintre locurile de pe stadion. Am văzut în ultimii ani numeroase telefoane celebre suflate cu aur sau personalizate de firme ca Gresso sau Goldgenie, dar acest HTC este unul oficial, ce vine direct de la compania asiatică şi nu de la o terţă parte.

Având în vedere actualul scandal din FIFA, e greu de crezut că acest telefon din aur nu e perceput oarecum ironic aici, mai ales că opulenţa nu şade bine în aceste momente de criză pentru fotbalul european. În fine, având în vedere marcajele legate de locurile de pe stadion, bănuiesc că persoanele din lojele oficiale vor găsi câte un model de genul pe scaunele lor. Nu putem garanta ca el va ajunge in comert.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×