HTC One M9 Reviews - Iată ce au de spus cele mai renumite publicații tech despre noul One M9

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.220 ori
<b>HTC One M9 Reviews - Iată ce au de spus cele mai renumite publicații tech despre noul One M9</b>&Icirc;n finalul articolului de ieri prin care aruncam o privire asupra unui review realizat de către AnandTech pentru smartphone-ul HTC One M9, vă informam că astăzi urmează și o postare care va include concluziile celor mai renumite publicații...

În finalul articolului de ieri prin care aruncam o privire asupra unui review realizat de către AnandTech pentru smartphone-ul HTC One M9, vă informam că astăzi urmează și o postare care va include concluziile celor mai renumite publicații tech după testarea pe larg a noului smartphone taiwanez.

Astfel, în rândurile de mai jos veți regăsi părerile unor publicații ca și Android Authority, BGR, Android Central, Forbes, GSMArena, PhoneArena și alte câteva nume consacrate de-a lungul anilor. Din păcate majoritatea recenziilor publicate susțin că One M9 este mai degrabă un regres în comparație cu generația precedentă.

1 - AnandTech - review

Publicația AnandTech, cea a cărui review pentru HTC One M9 vi l-am prezentat ieri pe scurt, declară ca o mică concluzie faptul că deși încă testele nu au fost completate în totalitate, telefonul este o dezamăgire, acesta fiind chiar mai slab decât generația anterioară. Procesorul, ecranul, camera, cât și autonomia bateriei sunt lucrurile care nu impresionează la noul telefon.

Aceștia declară că și design-ul telefonului nu este unul perfect, lucru demonstrat mai ales de către butonul de power/unlock ce este prezent pe partea din dreapta alături de butoanele de volum. Plasarea acestuia prea jos și confundarea cu butonul de volum vor da de furcă viitorilor utilizatori.

2 - Android Authority - review

Cei de la Android Authority vin cu o listă întreagă de capitole la care noul One dezamăgește, printre acestea numărându-se: grosimea crescută față de generația precedentă, camera foto ce în condiții low-light oferă rezultate foarte slabe, colțurile panoului frontal ce pot deranja într-o utilizare de zi cu zi, cât și faptul că noile elemente din HTC Sense se pot dovedi sâcâitoare la un moment dat.

Totuși, se apreciază construcția metalică îmbunătățită, carcasa în două culori, difuzoarele stereo BoomSound, dar și camera frontală UltraPixel ce oferă fotografii selfie de top.

3 - Android Central - review

Această publicație își începe concluzia despre HTC One M9 afirmând faptul că noul device taiwanez este un smartphone grozav, utilizatorii de One M7 având motive de upgrade la acest model. Cât despre upgradeul de la One M8, publicația nu recomandă. Android Central spune că HTC One M9 încă este un jucător mare pe piață, dar device-uri de top urmează a fi lansate de-alungul acestui an, așa că situația sa este incertă

4 - BGR - review

Deși îl laudă ca fiind printre cele mai bune terminale cu Android de pe piață, cei de la BGR afirmă că într-adevăr telefonul are și puncte negative, cele mai importante fiind calitatea mediocră a camerei foto ce nu se ridică la nivelul impus de Apple sau Samsung, și autonomia redusă a bateriei.

5 - Forbes - review

Celebra publicație Forbes.com ce apare și în format tipărit își începe recenzia despre HTC One M9 cu un titlu destul de sugestiv - Upgrade amplu, probleme serioase! Se scot în evidență probleme ca și bateria slabă, camera foto căreia îi lipsește sistemul de stabilizare optică, și rezultatele slabe în benchmark-uri. Persoana care a testat acest smartphone declară că deși telefonul este unul plăcut de utilizat, HTC a făcut unele greșeli ce au tăiat din elanul de succes al acestuia pe piață.

6 - GSMArena - review

Bulgarii de la GSMArena apreciază în schimb faptul că sistemul de operare împreună cu noua interfață Sense își fac treaba de minune, lipsa lag-ului în navigare fiind un punct forte. Pe lista de aprecieri mai sunt prezente și difuzoarele stereo BoomSound cu tehnologie Dolby, și prezența Gorilla Glass 4.

Pe de altă parte, punctele negative găsit de GSMArena pentru HTC One M9 variază de la ecranul de 5 inch cu rezoluție FHD, bateria neînlăturabilă, cât și lipsa stabilizării optice. De asemenea, se afirmă că telefonul este departe de termenul slim sau compact, acesta având dimensiuni apropiate de cele ale unui phablet de 5.5 inch.

7 - PhoneArena - review

Aceleași lucruri sunt dezvăluite și de către PhoneArena, publicație ce își încheie recenzia despre HTC One M9 afirmând că deși taiwanezii au investit în îmbunătățirea lui One M8 timp de un an, produsul ieșit pe piață nu dă semne că va reuși să păstreze un loc în top 3 telefoane din acest an.

PhoneArena se declară frustați de faptul că în ciuda implementării unui senzor de 20 megapixeli, telefonul nu reușește să ofere capturi de calitate în condiții low-light, lucru ce nu este deloc unul cu care să te obișnuiești. Nici display-ul nu a impresionat, acesta oferind o reproducție slabă a culorilor.

Din câte am aflat citind aceste recenzii, se pare că HTC One M9 este apreciat de lumea tech în special pentru design-ul ce păstrează carcasa uni-body din metal, pentru difuzoarele stereo BoomSound și pentru camera frontală Ultrapixel, acel senzor regăsit pe One-ul de anul trecut. În schimb, lista de elemente negative este lungă, printre acestea fiind enumerate bateria slabă, ecranul, camera, procesorul ce nu funcționează la capacitate totală, cât și dimensiunile mari în comparație cu alte flagship-uri de pe piață.

În acest moment ne-am dori ca HTC să adopte ideea de anul trecut a celor de la Sony și să mai lanseze un flagship în acest an, device care să rezolve toate aceste probleme și să arate că acel concept arătos cu difuzoare subtile ce a tot circulat pe web înaintea lansării produsului actual. Cu siguranță, vor fi doar niște așteptări din partea noastră, lucruri ce nu se vor înfăptui. Care sunt impresiile voastre despre noul One?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×