Oppo N1 Mini ajunge în oferta QuickMobile.ro pentru suma de 2.599 lei

724 ori
<b>Oppo N1 Mini ajunge în oferta QuickMobile.ro pentru suma de 2.599 lei</b>Deși a fost anunțat oficial acum mai bine de un an, iată că abia acum Oppo N1 Mini ajunge și pe piața locală prin intermediul celor de la QuickMobile. Retailer-ul afișează un preț de 2.599 lei&nbsp;pentru acest device axat pe camera foto. Din...

Deși a fost anunțat oficial acum mai bine de un an, iată că abia acum Oppo N1 Mini ajunge și pe piața locală prin intermediul celor de la QuickMobile. Retailer-ul afișează un preț de 2.599 lei pentru acest device axat pe camera foto. Din păcate, hardware-ul acestui device este singurul care îl trage în jos.

La interior vom primi un display HD IPS de 5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 400 de 1.6 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare fără posibiltatea de extindere prin intermediul unui microSD. Avem parte de conectivitate 4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.0 și un port microUSB v2.0.

Oppo N1 Mini ajunge în oferta QuickMobile.ro pentru suma de 2.599 lei

Camera de pe acest model este componenta ce îl scoate în evidență, acest senzor fiind unul de tip rotativ de 13 megapixeli cu bliț dual-LED, HDR și autofocus. Astfel, vom putea utiliza camera foto atât pentru capturile obișnuite, cât și pentru fotografiile de tip selfie. Telefonul poate fi comandat de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×