HTC One M9 și M9 Plus primesc noi randari, cu difuzoare foarte discrete și margini În stil iPhone 6

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.511 ori
<b>HTC One M9 și M9 Plus primesc noi randari, cu difuzoare foarte discrete și margini În stil iPhone 6</b>în ciuda faptului că a trecut aproximativ un an de când s-a retras faimosul @evleaks, iată că el postează uneori zvonuri și imagini interesante în premieră. Este și cazul imaginii de mai jos, o randare a lui HTC One M9 și HTC One M9 Plus,...

în ciuda faptului că a trecut aproximativ un an de când s-a retras faimosul @evleaks, iată că el postează uneori zvonuri și imagini interesante în premieră. Este și cazul imaginii de mai jos, o randare a lui HTC One M9 și HTC One M9 Plus, bazată pe zvonurile de la htcsource.com și diferitele fotografii ajunse pe web.

Remarcați și faptul că difuzoarele BoomSound sunt extrem de discrete, lucru pe care îl aflăm cu câteva ore în urmă aici. Ambele modele pe care le vedem aici sunt așteptate să debuteze pe 1 martie, în cadrul MWC 2015, în Barcelona.  HTC One M9 va fi un telefon Full HD cu ecran de 5 inch, iar One M9 Plus un phablet Quad HD de 5.5 inch sau chiar mai mult. Observăm că marginile noilor smartphone-uri sunt rotunjite și parcă amintesc puțin de marginile unui iPhone 6.

HTC One M9 Plus pare a integra și un buton Home fizic cu scanner de amprente inclus, în stil Samsung Galaxy S. în mare, HTC One M9 aduce cu un M8, dar cu margini putin mai subțiri. Am remarcat și că ambele handseturi au cameră frontală scoasă în evidență și cu lentila mai mare decât până acum, deci ea va fi mai puternică. E posibil să primim chiar camere frontale Ultrapixel, conform zvonurilor, sau camere normale, dar cu rezoluții ridicate, de 13 MP.

HTC One M9 Plus include și acea bară neagră cu logo HTC, care nu a fost apreciată pe precedentele modele One. Vom afla mai multe peste doar 5 săptămâni! Cum vi se par randarile între timp?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×