HTC One M9 va sosi un design redefinit; grila difuzoarelor ar putea fi similară cu cele de pe Nexus 9

1.185 ori
<b>HTC One M9 va sosi un design redefinit; grila difuzoarelor ar putea fi similară cu cele de pe Nexus 9</b>De vreme ce scăpările de imagini cu HTC One M9 s-au cam oprit, în ultimele câteva zile zvonurile au stat la ordinea zilei în ceea ce-l privește pe acest următor flaghsip dezvoltat de către taiwanezi. Astăzi, o nouă astfel de informație ajunge...

De vreme ce scăpările de imagini cu HTC One M9 s-au cam oprit, în ultimele câteva zile zvonurile au stat la ordinea zilei în ceea ce-l privește pe acest următor flaghsip dezvoltat de către taiwanezi. Astăzi, o nouă astfel de informație ajunge în presă, oferind și detalii despre grila difuzoarelor.

Aflăm că HTC One M9 ar putea integra difuzoare BoomSound cu deschideri ceva mai mici, grilele urmând a fi destul de asemănătoare cu cele întâlnite pe tableta Nexus 9, detaliu ce se poate vedea și în imaginea de mai sus. Prin luarea acestei decizii, HTC face iată pe plac fanilor care nu agreau deloc acele margini destul de mari în partea de jos/sus a terminalului.

Totodată, zvonurile afirmă că noul model HTC ne va aduce un panou frontal cu display edge-to-edge, cât și o cameră foto principală de 20 megapixeli. Nu în ultimul rând, One M9 va beneficia în continuare de cel mai important element, și anume carcasa uni-body realizată din metal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×