HTC One Max are parte de Încă o scăpare care Îi confirmă scannerul de amprente, acum și În software

1.582 ori
<b>HTC One Max are parte de Încă o scăpare care Îi confirmă scannerul de amprente, acum și În software</b>HTC One Max a avut o fotografie publicată pe web cu câteva zile în urmă, imagine care ne-a făcut să ne punem întrebări cu privire la un scanner de amprente plasat în spatele terminalului. Ei bine astăzi avem încă o confirmare. &nbsp; Dacă vă...

HTC One Max a avut o fotografie publicată pe web cu câteva zile în urmă, imagine care ne-a făcut să ne punem întrebări cu privire la un scanner de amprente plasat în spatele terminalului. Ei bine astăzi avem încă o confirmare.

Dacă vă uitați la imaginea de mai jos veți vedea în bară de notificări dropdown un toggle/opțiune care seamănă cu o amprentă. Vedem și cum arată mecanismul de sub capacul bateriei, de fapt impropriu spus capac și mai degrabă partea din spate a carcasei. Se pare că HTC vrea să întreacă Apple la capitolul inovație, mai ales că se zvonește că firmă din Cupertino va dota următorul iPhone cu un mecanism de acest gen.

HTC One Max

Va fi un IFA 2013 foarte interesant săptămâna viitoare, cu un Galaxy Note 3 care deja sună bine și un HTC One Max care va aduce nu doar puternicul procesor Snapdragon 800, un ecran de 5.9 inch și un scanner pentru amprente. Să vedem și cât de comod va fi de mânuit terminalul, având în vedere diagonală să și ce alte softuri ne va oferi HTC pentru a opera în tandem cu scannerul.

HTC One Max

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×