Nokia 515 - un clasic cu stil de la compania finlandeză (video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.081 ori
<b>Nokia 515 - un clasic cu stil de la compania finlandeză (video)</b>Nu știu cât din Nokia mai este finlandez și cât la sută din dezvoltarea lui Nokia 515 s-a făcut în țara din care compania își trage originile, dar nu am cum să nu remarc avalanșa de telefoane low-cost de la final de vară și început de...

Nu știu cât din Nokia mai este finlandez și cât la sută din dezvoltarea lui Nokia 515 s-a făcut în țara din care compania își trage originile, dar nu am cum să nu remarc avalanșa de telefoane low-cost de la final de vară și început de toamnă. Bănuiesc că prin septembrie vom mai vedea și 1 - 2 telefoane cu Windows Phone 8.

Câteva specificații legate de Nokia 515:

  • display TFT de 2.4 inch cu rezoluție 240x320 pixeli;
  • 64 MB RAM, 256 MB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;
  • 3G cu viteze  de până la 7.2 Mbps, bluetooth 3.0, microUSB, jack de 3.5 mm;
  • 5 Megapixeli, LED flash, filmează QVGA cu 30 fps;
  • baterie de 1200 mAh, 101 gr. și 11 mm grosime.

Vor fi două variante: single sim și dual-sim.

Declarații oficiale:

Când am proiectat Nokia 515 am stabilit să creăm un telefon cu un design frumos, ceva ce oamenii ar fi mândri să dețină", a declarat Peter Griffith, Head of Mobile Phones Industrial Design la Nokia. "Noi credem că Nokia 515 este conceput pentru persoanele care preferă designul clasic, cu finisaje perfecte și cu funcționalitatea de care au nevoie pentru utilizarea de zi cu zi".

Telefoanele din categoria feature continuă, încă, să reprezinte jumătate din vânzările globale de telefoane mobile”, a declarat Simon Baker, Program Manager, Mobile Handsets CEMA, IDC. “Mai este loc în piață pentru modele din categoria feature. Nokia este unul dintre puținii producători care continuă în această zonă: una dintre cele mai recente oferte, Nokia 515, vine cu un exterior elegant și robust, o conectivitate rapidă, imagini de înaltă calitate și acces la aplicații populare. Este un bun exemplu de telefon ce va servi o audiență care nu are întotdeauna nevoie de complexitatea oferită de un smartphone sau care să prefere să navigheze pe internet sau să trimită mail-uri de pe o tabletă și va păstra la îndemână un telefon mobil pentru apeluri simple și pentru mesaje".

Nokia 515​

Interesant este că Nokia promite o experiență premium în ce-l privește pe 515. L-au fabricat din aluminiu, ecranul ușor curbat este protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 2, știe HD Voice, deși lipsește conectivitatea Wi-Fi, folosește cartele microSIM, face fotografii panoramice sau auto-portret, fotografie secvențială cu selectarea celui mai reușit instantaneu.

Va ajunge din septembrie 2013 la un preț estimat de 115 euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×