HTC One Max primește actualizarea la KitKat În martie, HTC One Mini În aprilie, conform unui roadmap

Autor:  | Publicat în:  HTC 975 ori
<b>HTC One Max primește actualizarea la KitKat În martie, HTC One Mini În aprilie, conform unui roadmap</b>Ieri se vorbea despre actualizarea lui HTC One X la KitKat, dar astăzi aflăm planuri ceva mai realiste. E vorba despre momentul în care acest software va sosi pe HTC One Max, maxi phabletul HTC, dar și pe popularul HTC One Mini. &nbsp; A ajuns pe web...

Ieri se vorbea despre actualizarea lui HTC One X la KitKat, dar astăzi aflăm planuri ceva mai realiste. E vorba despre momentul în care acest software va sosi pe HTC One Max, maxi phabletul HTC, dar și pe popularul HTC One Mini.

A ajuns pe web acest roadmap pe care îl vedeți în imagine, ce face referire la sosirea lui Android 4.4 plus HTC Sense 5.5 pe terminalele compatibile. Aflăm că HTC a ajuns la jumătatea procesului complet de actualizare a lui HTC One la aceste versiuni, cel puțin în SUA, prin cei 4 mari operatori locali. Echipa HTC SUA a participat la o sesiune de AMA pe Reddit și a scris că Android 4.4 și HTC Sense 5.5 vor ajunge pe HTC One Max până în martie.

HTC One Max primește actualizarea la KitKat În martie, HTC One Mini În aprilie, conform unui roadmap

Același update va ajunge pe HTC One Mini până în aprilie, fiind confirmat de aceleași surse. Se pare că HTC vrea să ofere o metodă ca utilizatorii terminalelor sale să poată instala update-ul direct, fără să mai fie nevoie să aștepte după operator. Oare cand va ajunge noul software si la noi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×