HTC One X ar putea primi Android KitKat la un moment dat, vina pentru Întârziere aparține lui Nvidia

1.143 ori
<b>HTC One X ar putea primi Android KitKat la un moment dat, vina pentru Întârziere aparține lui Nvidia</b>PR-ul nord american al celor de la HTC a participat la o sesiune Reddit AMA ieri, răspunzând la întrebările fanilor și utilizatorilor. Cu această ocazie am aflat că HTC One X ar putea totuși să primească la un moment dat actualizarea la Android...

PR-ul nord american al celor de la HTC a participat la o sesiune Reddit AMA ieri, răspunzând la întrebările fanilor și utilizatorilor. Cu această ocazie am aflat că HTC One X ar putea totuși să primească la un moment dat actualizarea la Android 4.4 KitKat.

Aparent, HTC da vina pe Nvidia pentru întârziere, iar luna trecută compania anunța că nici One X și nici One X+ nu vor primi Android 4.4. Ambele modele au fost lansate în 2012 și rulează Android 4.2 la ora actuală, platforma lansată către finalul lui 2012. Motivul pentru lipsa de actualizare la KitKat a fost faptul că procesorul Nvidia Tegra 3 nu a primit suport pentru Android 4.4 de la Nvidia.

Varianta SUA a lui HTC One X folosește un procesor Qualcomm Snapdragon S4, iar în acel caz e loc de update, dar asta i-ar discrimina pe utilizatorii din alte țări. Nu e prima oară când HTC are o decizie grea de luat la capitolul actualizare, deoarece anul trecut a decis să oprească actualizarea lui HTC One S, pe motiv că unele variante internaționale ale handsetului au un procesor Snapdragon S3 în locul lui S4, cel folosit în SUA.

în continuare problema cu One X rămâne în pom, dar HTC a promis că va lua în calcul un update...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×