Bursa de Valori București lansează o aplicație pentru Android; În curând și pe iOS

1.046 ori
<b>Bursa de Valori București lansează o aplicație pentru Android; În curând și pe iOS</b>Potrivit lui Alin Barbu, director general Bursa de Valori București, se pare că la sfârșitul acestei luni va fi lansată o aplicație pentru platforma android, numită Bucharest Stock analyzer. Cu toate că aceasta este deja disponibilă pe Google...

Potrivit lui Alin Barbu, director general Bursa de Valori București, se pare că la sfârșitul acestei luni va fi lansată o aplicație pentru platforma android, numită Bucharest Stock analyzer. Cu toate că aceasta este deja disponibilă pe Google Play, aflăm că ea este într-un stadiu beta de testare, urmând ca peste 2 săptămâni să primim varianta finală.

De asemenea, Alin Barbu a comunicat și faptul că aceeași aplicație își va găsi în curând locul și pe platforma iOS, urmând ca în luna martie să fie oferită și pentru tablete. Odată cu această lansare, operatorul de piață BVB vine în ajutorul celor pentru care consideră smartphone-ul ca prinicipal mijloc de business.

Bursa de Valori București lansează o aplicație pentru Android; În curând și pe iOS

Decizia de lansare a aplicației Bucharest Stock analyzer a fost luată după ce au fost consultate unele studii despre preferințele utilizatorilor. A rezultat faptul că la nivel european, 85% din populație preferă aplicații în detrimentul site-urilor. Dintre aceștia, 55% doresc ca informația să fie accesată cât mai convenabil, în timp ce 40% vor ca informația să fie găsită cât mai rapid. Doritorii pot descărca aplicația în scopul testării, chiar de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×