HTC One Mini sosește peste 2 săptămâni, HTC One Max În septembrie, probabil la IFA!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.117 ori
<b>HTC One Mini sosește peste 2 săptămâni, HTC One Max În septembrie, probabil la IFA!</b>Despre HTC One Mini vă informam cu puțin timp în urmă și vă prezentam o serie de imagini noi și specificații. Ei bine iată că pe filiera germană aflăm câteva informații interesante cu privire la data lansării lui One Mini, dar și a unui...

Despre HTC One Mini vă informam cu puțin timp în urmă și vă prezentam o serie de imagini noi și specificații. Ei bine iată că pe filiera germană aflăm câteva informații interesante cu privire la data lansării lui One Mini, dar și a unui model One Max.

Se pare că HTC One Mini va sosi în următoarele 2 săptămâni, la timp pentru a se duela cu Samsung Galaxy S4 Mini, deja prezent pe piață. Apoi, în luna septembrie îl vom primi pe HTC One Max, versiunea phablet a celebrului terminal taiwanez. Dacă vorbim de septembrie mă duc cu gândul imediat la IFA 2013, acolo unde Samsung îl va prezenta pe Galaxy Note 3, deci HTC dorește să propună un rival și pe acea zonă.

Vă reamintesc că One Mini va fi un telefon cu ecran de 4.3 inch și rezoluție HD, procesor Snapdragon 400 dual core de 1.4 GHz, 1 GB RAM și 16 GB memorie internă. HTC One Max ar urma să vină cu un ecran de 6 inch (Super LCD 3 Full HD), procesor Snapdragon 800 la 2.3 GHz, 2 GB RAM, 32/64 GB stocare și baterie de 3200 mAH.

Care dintre aceste modele va surâde mai mult și ce părere aveți despre ideea HTC de a păstra același design pentru 3 device-uri diferite?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×