Samsung brevetează ecranul secundar și display-ul flexibil cu zona touch adiacentă

1.234 ori
<b>Samsung brevetează ecranul secundar și display-ul flexibil cu zona touch adiacentă</b>Amintindu-ne de conceptul Youm prezentat la CES 2013, adică terminalul flexibil Samsung, aruncăm o privire asupra unui nou aspect al acestei tehnologii. Se pare că Samsung a primit un brevet pentru un display secundar al unui terminal cu ecran ce poate...

Amintindu-ne de conceptul Youm prezentat la CES 2013, adică terminalul flexibil Samsung, aruncăm o privire asupra unui nou aspect al acestei tehnologii. Se pare că Samsung a primit un brevet pentru un display secundar al unui terminal cu ecran ce poate fi îndoit.

Ideea este ca acest al doilea ecran să fie plasat lateral și "îndoit" din ecranul principal. Display-ul mai mic va afișa informații precum notificări, iconuri și alte funcții ale terminalului, completându-le pe cele oferite de ecranul principal. Toate aceste detalii și schițe au apărut în brevete Samsung și ne putem aștepta ca fie seria Galaxy Tab 4, fie chiar Galaxy S5 să ne aducă aceste inovații.

Samsung Youm

Companii precum NEC sau chiar și Sony (Tablet P) și-au încercat norocul cu display-uri duale, dar fără prea mult succes. Au existat și experimente cu telefoane cu ecrane pe ambele părți, dar ideea de ecran mic secundar nu a fost pus în aplicare, cu atât mai puțin pe un handset flexibil. Credeți că are viitor această tehnologie?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×