Nokia Lumia 1020 Își dovedește puterea de zoom, calitatea de captură; Apar și primele Îndoieli! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.220 ori
<b>Nokia Lumia 1020 Își dovedește puterea de zoom, calitatea de captură; Apar și primele Îndoieli! (Video)</b>Dacă veți urmări articolul sursă pentru aceste imagini și clipuri, adică Mynokiablog, veți vedea că sunt foarte mulți utilizatori care nu cred în puterea camerei de 41 MP de pe Nokia Lumia 1020. Telefonul a debutat joi, în cadrul unui eveniment...

Dacă veți urmări articolul sursă pentru aceste imagini și clipuri, adică Mynokiablog, veți vedea că sunt foarte mulți utilizatori care nu cred în puterea camerei de 41 MP de pe Nokia Lumia 1020. Telefonul a debutat joi, în cadrul unui eveniment special și promite să fie un über cameraphone.

Ei bine, există acei utilizatori de mai sus care par convinși că avem de-a face cu falsuri. Ei pretind că au văzut umbră unei persoane ce filmează cu un handycam și au auzit sunete ale motorului de zoom optic care s-ar potrivi unei camere profesioniste. Sincer să fiu nu am depistat nici umbra în cauză și nici sunetul despre care se vorbește.

Găsiți aici câteva zeci de capturi înregistrate cu noul Lumia și nu pot să nu remarc finețea cu care se face zoomul și cât de ușor se trece la o imagine mai apropiată. Remarcați și textura remarcabilă a blănii câinelui maroniu, scoasă în evidență de camera lui Lumia 1020. Se întâmplă rar ca o cameră să filmeze atât de bine încât să remarcăm fiecare fir de blană al unui câine!

Apreciez și faptul că nu avem culori suprasaturate, în ciuda pantalonilor și hainelor colorate ale stăpânilor câinilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×