HTC One primește capac de baterie, sloturi dual SIM, slot microSD În China

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.688 ori
<b>HTC One primește capac de baterie, sloturi dual SIM, slot microSD În China</b>De ce se întâmplă mereu ca publicul din Asia să primească cele mai tari funcții pe telefoane? E o întrebare pe care o auzim des, mai ales când vedem super terminale Samsung cu dual SIM și eventual mai mult RAM (Galaxy S III cu 2 GB) pe piața...

De ce se întâmplă mereu ca publicul din Asia să primească cele mai tari funcții pe telefoane? E o întrebare pe care o auzim des, mai ales când vedem super terminale Samsung cu dual SIM și eventual mai mult RAM (Galaxy S III cu 2 GB) pe piața chineză sau nipona. Ei bine astăzi vedem și un HTC One îmbunătățit în China.

E vorba despre modelul HTC One 802w, un terminal dual SIM, cu capac de baterie care se poate înlătura și slot microSD. Cei care au urmărit comentariile asupra recenziei Mobilissimo.ro pentru HTC One au remarcat că publicul dorește slot microSD și baterie înlăturabila pentru acest model. Dacă ultima parte nu s-a rezolvat (încă), ei bine măcar putem extinde spațiul de stocare al terminalului, cel puțin în versiunea chineză.

HTC One Dual SIM

Evident, ar fi cazul să privim cu precauție întreaga poveste, deoarece am mai văzut noi un HTC One clonat perfect în China și nu m-aș mira ca si acest model să fie o clonă. Mare atenție când vă repeziți să vă bucurați de un nou model HTC, care până la urmă se poate dovedi un HDC, deoarece, nu-i așa și numele se pot clona... cu o literă în minus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×