ASUS ne prezintă colecția de primavara-vara de gadgeturi la Milano Design Week 2013; Iată un trailer! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 866 ori
<b>ASUS ne prezintă colecția de primavara-vara de gadgeturi la Milano Design Week 2013; Iată un trailer! (Video)</b>Ultima oară când Milano și ASUS se aflau în aceeași frază, redactorul Mobilissimo.ro Mircea Vasile se afla la Milano la evenimentul de lansare al lui ASUS PadFone 2. Se pare că asocierea se întâmplă din nou, în cadrul Milano Design Week 2013 de...

Ultima oară când Milano și ASUS se aflau în aceeași frază, redactorul Mobilissimo.ro Mircea Vasile se afla la Milano la evenimentul de lansare al lui ASUS PadFone 2. Se pare că asocierea se întâmplă din nou, în cadrul Milano Design Week 2013 de această dată, unde ASUS va prezenta "bunătăți".

Avem și un trailer mai jos, bazat pe cuvintele "Dezvăluie, Savurează, Simte, Atinge, împarte". Acestea ne duc cu gândul la o nouă tableta, poate un phablet sau chiar un smartphone. Motto-ul trailerului este "Authentic Beauty" și aici mă aștept la o tabletă cu design metalic, poate un nou membru al familiei Transformer. Am mai spus și în alte articole că mă aștept ca ASUS să treacă în epoca Retina Display și să facă saltul și la o nouă generație de procesoare.

Compania asiatică a deschis mereu drumul cu noi procesoare și a oferit mereu actualizări Android prompte. Astfel, mă aștept să vedem poate chiar o tabletă cu procesor Tegra 4, eventual Snapdragon 600 sau 800 și poate și un ecran cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli. Nu excludem și o tabletă Windows 8 și un hibrid cu tastatura + tableta. Voi ce așteptări aveți de la Milano?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×