Apple va Începe producția noului iPhone În trimestrul 2, se lansează la vară

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.097 ori
<b>Apple va Începe producția noului iPhone În trimestrul 2, se lansează la vară</b>în ultimele 2 săptămâni s-au intensificat zvonurile despre noile iPhone-uri, parcă pentru a contracara faima lui Samsung Galaxy S4. Cele mai multe zvonuri insistă că Apple își va prezenta noul iPhone la vară, poate chiar cu ocazia WWDC 2013,...

în ultimele 2 săptămâni s-au intensificat zvonurile despre noile iPhone-uri, parcă pentru a contracara faima lui Samsung Galaxy S4. Cele mai multe zvonuri insistă că Apple își va prezenta noul iPhone la vară, poate chiar cu ocazia WWDC 2013, deși data de 20 iunie pare a fi preferată de zvonaci.

The Wall Street Journal are un reportaj în care afirmă că Apple va porni producția pentru următorul flagship în actualul trimestru. în material se afirmă că noul telefon va avea același format și va dispune de un ecran de 4 inch, păstrând probabil și multe din dotările lui iPhone 5. Evident au reapărut informațiile despre iPhone-ul ieftin, colorat și cu carcase din plastic. Acesta ar urma să debuteze în a doua jumătate a lui 2013, cu ecran de 4 inch și o carcasă diferită față de iPhone 5.

Apple ar explora opțiuni precum plastic sau fibră de carbon pentru noul venit. Pot garanta și că iPhone 5S va sosi cu iOS 7.0 și nu m-ar mira să vedem și o îmbunătățire de cameră, eventual un salt la bliț dual LED. Voi ce așteptări aveți de la iPhone 5S și de la iPhone-ul cel ieftin?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×