HTC One revigorează vânzările companiei taiwaneze pentru mai 2013

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.287 ori
<b>HTC One revigorează vânzările companiei taiwaneze pentru mai 2013</b>De pe la mijlocul lui 2011 m-am obișnuit ca știrile legate de compania taiwaneză să fie negative în ce privește vânzările. HTC Sensation și HTC One X nu au reușit să imprime un trend pozitiv și să concureze de la egal la egal ca și număr de...

De pe la mijlocul lui 2011 m-am obișnuit ca știrile legate de compania taiwaneză să fie negative în ce privește vânzările. HTC Sensation și HTC One X nu au reușit să imprime un trend pozitiv și să concureze de la egal la egal ca și număr de unități comercializate cu Samsung Galaxy S II și Samsung Galaxy S III.

HTC One pare a fi smartphone-ul de care aveau nevoie. Review-urile au fost în mare parte pozitive, iar designul ar fi unul dintre cele mai aclamate puncte forte. Mai ales că Samsung Galaxy S4 nu-i cine știe ce evoluție din acest punct de vedere față de Samsung Galaxy S III. HTC și-a publicat rezultatele financiare pe mai 2013 și vânzările au crescut cu 50% față de aprilie și cu 100% față de martie. Așteptările financiare pentru prima parte a anului 2013 s-ar putea să fie depășite.

Și s-ar putea ca trendul să fie și mai agresiv în iunie când producția lui HTC One va crește susținut și nu vor mai probleme legat de stocurile insuficiente față de cerere. Țin minte și că pe plan local au fost câteva magazine care nu făceau față la cererea din piață pentru vârful de gamă al HTC.

Pe de altă parte se pare că HTC pregătește un HTC One Mini, un phablet cu design similar și dacă acestea vor multiplica succesul lui HTC One s-ar putea să-i vedem redevenind un jucător de seamă pe segmentul smartphone-urilor cu Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×