HTC One versus Nokia Lumia 920: bătălia stabilizării de imagine și a capturii nocturne (Video)

Autor:  | Publicat în:  Comparatii Telefoane 1.677 ori
<b>HTC One versus Nokia Lumia 920: bătălia stabilizării de imagine și a capturii nocturne (Video)</b>După ce am realizat la Mobilissimo.ro review-uri pentru Nokia Lumia 920 și HTC One, au rămas în continuare și câteva întrebări, precum "care model e mai bun, până la urmă?" sau "care realizează o captură video mai reușită?". Ambele...

După ce am realizat la Mobilissimo.ro review-uri pentru Nokia Lumia 920 și HTC One, au rămas în continuare și câteva întrebări, precum "care model e mai bun, până la urmă?" sau "care realizează o captură video mai reușită?". Ambele terminale au camere impresionante și dacă nouă ne-a fost greu să alegem, cei de la Anandtech au găsit timpul pentru a realiza o comparație detaliată între cele două modele.

Vedeți mai jos o serie de clipuri care subliniază atât calitatea HDR-ului pe HTC One, cât și stabilizarea sa optică, ușor inferioară celei de pe Nokia Lumia 920, dar totuși foarte bună. Avem și o captură de noapte în care vedem o comparație cu iPhone 5, total surclasat de HTC One, care îl întrece și pe Lumia 920 când vine vorba de filmarea în condiții de luminozitate scăzută. Clipurile video au bitrate de 20 Mbps și sunt realizate la 30 FPS și cu rezoluție Full HD.

în clipul cu acea comparație HDR, observați claritatea cerului și naturalețea culorilor în versiunea cu HDR activat. Cu această ocazie a testului Anandtech aflăm și că HTC One dispune de un mecanism special pe bază de giroscop, care îi permite modulului camerei să obțină o poziție ideală în timpul mișcării necontrolate a handsetului.

Nokia Lumia 920 are un sistem similar de egalizare a mișcării camerei/terminalului de câteva sute de ori pe secundă, tot pe bază de giroscop, dar oferă mai multă stabilitate la filmare. Pe final, în cadrul comparației este menționat și faptul că HTC One ar putea realiza totuși o captură mai clară ziua, fiind depășit ușor aici de Nokia Lumia 920, la captura în condiții normale. Care dintre aceste modele v-a convins în cele din urmă?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×