HTC One vine la Orange România la prețul de 599 de euro la liber; Începând cu 25 martie!

4.234 ori
<b>HTC One vine la Orange România la prețul de 599 de euro la liber; Începând cu 25 martie!</b>După ce vă prezentăm în acest articol prețul lui HTC One pentru piața din Taiwan și vă spuneam că acest smartphone va debuta la finalul lunii martie în țara de baștină, ei bine avem și detalii despre piața autohtonă. într-un comentariu...

După ce vă prezentăm în acest articol prețul lui HTC One pentru piața din Taiwan și vă spuneam că acest smartphone va debuta la finalul lunii martie în țara de baștină, ei bine avem și detalii despre piața autohtonă. într-un comentariu lăsat la acel articol se menționează dată de debut și prețul handsetului.

Se pare că HTC One vine la Orange România pe 25 martie, la prețul de 599 euro la liber, iar sursa informației afirmă că ar fi un angajat Orange, deci tindem să credem că informația e reală. Această teorie sună plauzibil, mai ales că prețul nu e nici exagerat, dar nici mic, fiind aproape de 2.600 de lei, în condițiile în care îmi imaginez că retailerii vor aplica prețuri de 2.700 - 2.900 lei. Există și zvonuri că One va sosi de săptămâna viitoare în oferta retailerilor locali, dar rămâne de văzut.

Vă reamintesc datele problemei: telefonul a fost prezentat cu o săptămână înainte de MWC 2013, i-am făcut un hands on în Barcelona prin Emil Dragotă și handsetul iese în evidență prin cameră Ultrapixel, designul metalic și ecranul Full HD de 4.7 inch. și HTC Sense 5.0 va fi o experiență interesantă, cu BlinkFeed la pachet.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×