Ai putea fi plătit 50 de dolari pe lună pentru a afișa reclame pe ecranul telefonului/tabletei (Video)

1.262 ori
<b>Ai putea fi plătit 50 de dolari pe lună pentru a afișa reclame pe ecranul telefonului/tabletei (Video)</b>Dacă unii spera să se îmbogățească dând click-uri pe reclame pe web cu farsa numită Bux, ei bine acum există o nouă modalitate de a face bani... cu telefonul. Aparent există o aplicație numită SmartAds, aflată în stadiu de proiect pe...

Dacă unii spera să se îmbogățească dând click-uri pe reclame pe web cu farsa numită Bux, ei bine acum există o nouă modalitate de a face bani... cu telefonul. Aparent există o aplicație numită SmartAds, aflată în stadiu de proiect pe IndieGoGo, care vă oferă 50 de dolari pe lună pentru a afișa reclame pe lockscreen-ul smartphone-ului vostru.

​

Proiectul nu a reinventat roata și nu este revoluționar, de vreme ce Amazon face asta cu tabletele sale de ceva vreme. SmartAds va afișa reclame relevante înainte să deblocați telefonul și de fiecare dată când vizualizați o reclamă primiți un mic comision. Suma de 50 de dolari reprezintă un soi de nivel maxim pe care îl poate atinge o persoană, dar rețineți că e vorba de 25 de dolari pe telefon și 25 pe tableta.

Va fi interesant să vedem unde ajunge acest proiect, care necesită 50.000 de dolari finanțare în următoarele 2 săptămâni pentru a fi pus pe picioare. Majoritatea susținătorilor săi vor fi probabil publisheri din domeniul reclamelor sau investitori care văd potențialul, asta dacă nu vine Amazon cu un proces și închide șandramaua.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×