O nouă tehnologie AMOLED ar putea face Samsung Galaxy S IV să consume cu 25% mai puțină energie

1.483 ori
<b>O nouă tehnologie AMOLED ar putea face Samsung Galaxy S IV să consume cu 25% mai puțină energie</b>Mai sunt doar 5 zile până ce marele debut al lui Samsung Galaxy S IV va avea loc și numărăm deja orele până ce va sosi handsetul. Până atunci mă aștept la o invazie și avalanșa de zvonuri și scurgeri de informații, precum cea de azi,...

Mai sunt doar 5 zile până ce marele debut al lui Samsung Galaxy S IV va avea loc și numărăm deja orele până ce va sosi handsetul. Până atunci mă aștept la o invazie și avalanșa de zvonuri și scurgeri de informații, precum cea de azi, legată de tehnologia folosită pentru ecranul noului smartphone.

Ce știam până acum? Ei bine știam că noul Galaxy S va avea un ecran Super AMOLED Full HD de 4.99 inch. Acum aflăm că display-ul folosește o nouă tehnologie AMOLED numită Green PHOLED, care aduce o eficiență de consum cu 25% mai mare față de tehnologia Super AMOLED. Noul ecran folosește "fosforescentă" și nu fluorescentă pentru a obține consumul scăzut de baterie, ceea ce ar putea crește semnificativ durata de viață a lui Galaxy S IV.

Aceleași zvonuri care vorbesc despre PHOLED afirmă și că e posibil să vedem o tehnologie de tip "floating touch", ca un soi de Air View pentru gesturi care nu implică atingerea ecranului. Vă reamintesc că pe 14 martie, la New York Samsung va prezenta oficial acest telefon. Sunteți pregătiți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×