HTC One Vogue Edition (M8 Ace) apare pe site-ul oficial HTC China

1.476 ori
<b>HTC One Vogue Edition (M8 Ace) apare pe site-ul oficial HTC China</b>Mai țineți minte acel HTC One M8 curbat care a tot apărut pe web în ultima vreme? Cel cu carcasa din plastic? Ei bine, iată că el a fost prezentat sub formă de imagini pe pagina oficială HTC China, iar numele Vogue continuă să fie vehiculat...

Mai țineți minte acel HTC One M8 curbat care a tot apărut pe web în ultima vreme? Cel cu carcasa din plastic? Ei bine, iată că el a fost prezentat sub formă de imagini pe pagina oficială HTC China, iar numele Vogue continuă să fie vehiculat pentru device.

în dată de 3 iunie HTC va prezenta oficial acest telefon, cunoscut și că HTC One M8 Ace/Vogue Edition. Handsetul păstrează direcția de design a lui HTC One M7 și vine pe negru, alb, albastru și roșu, dar și cu un spate curbat. Pagina oficială confirma și faptul că specificațiile rămân la fel ca la HTC One M8, inclusiv procesorul Snapdragon 801 de 2.5 GHz, camera frontală de 5 megapixeli și difuzoarele frontale BomSound.

HTC One Vogue Edition (M8 Ace)

în cazul acestui device camera Duo de pe M8 devine una de 13 MP singulară, iar emițătorul infraroșu pare să fi dispărut de pe butonul Power. Suportul 4G LTE va fi garantat, după cum confirma logo-ul 4G China Mobile de pe handset.  Se spune si ca noul One va păstra ecranul de 5 inch de pe M8, iar prețul acestui produs va fi cuprins undeva între cei 300 de dolari ai lui Desire 816 (în China) și cei 850 de dolari ai lui HTC One M8 și Galaxy S5 (tot în China).

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×