Așa va arăta Nokia Lumia 530, iată În primele imagini cu acest telefon

Autor:  | Publicat în:  Nokia 964 ori
<b>Așa va arăta Nokia Lumia 530, iată În primele imagini cu acest telefon</b>După Nokia Lumia 520 și Lumia 525, ambele modele hit pentru producătorul lor, urmează în mod logic Lumia 530, care deja are alura unui viitor best seller. Scăpările nu au lipsit, la nivel de specificații doar, dar azi vedem și o imagine cu noul...

După Nokia Lumia 520 și Lumia 525, ambele modele hit pentru producătorul lor, urmează în mod logic Lumia 530, care deja are alura unui viitor best seller. Scăpările nu au lipsit, la nivel de specificații doar, dar azi vedem și o imagine cu noul venit.

Probabil cel mai ieftin model Windows Phone 8.1, Nokia Lumia 530 va fi cunoscut sub numele de cod Nokia Rise în varianta sa pentru T-Mobile. Se pare că telefonul nu va avea butoane navigaționale fizice, folosind aceleași taste virtuale ca și Lumia 630, iar ecranul său ar putea avea diagonala de 4.3 inch, fiind mai mic cu puțin decât cel de 4.5 inch al lui Lumia 630.

Nu vom avea o cameră frontală pe acest telefon și probabil cel mai important aspect e prezenta logoului Nokia, la care nu se renunța încă, în ciuda temerilor fanilor. Nokia a umblat puțin la designul standard Lumia și a renunțat la cel de pe modelele 520 și 525, apropiindu-se de marginile rotunjite ale lui Lumia 620 și 630. Dacă acest model are și 1 GB RAM și un procesor decent, eu spun că va fi un hit cel puțin la fel de mare ca și predecesorii săi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×