Rovio a cumpărat Futuremark Games Studio

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.036 ori
<b>Rovio a cumpărat Futuremark Games Studio</b>Compania Rovio vă este cunoscută de la celebrul joc Angry Birds ce inițial era disponibil doar pe telefoane mobile și acum a ajuns a fi portat în toate formele posibile: iOS, Symbian, Windows Phone, Android, se poate juca direct din browserul Chrome...

Compania Rovio vă este cunoscută de la celebrul joc Angry Birds ce inițial era disponibil doar pe telefoane mobile și acum a ajuns a fi portat În toate formele posibile: iOS, Symbian, Windows Phone, Android, se poate juca direct din browserul Chrome sau să-l descărcați ca joc propriu-zis În calculator.
Â

Succesul Angry Birds a permis Rovio să cumpere Futuremark Games Studio. Ambele Își au sediul În Finlanda. Rovio a lansat de curând Angry Birds Space cu un nou engine inclus. Au raportat peste 10 milioane de descărcări În trei zile.

Observați că Rovio dorește să-și dezvolte business-ul și mărește echipa spre a lansa și alte titluri În viitorul apropiat. Nu se știe suma la care s-a ridicat tranzacția. Rovio a mai achiziționat În trecut și Kombo Animation Studio În vara lui 2011 și nici atunci nu s-au oferit detalii În legătură cu prețul convenit.

Jukka Makinen - CEO al Futuremark - a spus că echipa ce a mai rămas se va ocupa de dezvoltarea celebrului test de benchmark și portare sa dinspre lumea pc spre mobile. Presupun că mare parte dintre voi a făcut cate un test cu 3DMark. Vor să lanseze o nouă versiune În 2012.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×