HTC One X la super preț prin eMag! Discount de 250 de lei!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 2.693 ori
<b>HTC One X la super preț prin eMag! Discount de 250 de lei!</b>eMAG.ro are o ofertă foarte bună pentru primul telefon quad-core din țara noastră, HTC One X. Acestuia i-am făcut deja review aici, iar acum el are parte de un discount de 250 de lei, ajungând să coste astfel 2.399 lei. Este vorba aici de varianta...

eMAG.ro are o ofertă foarte bună pentru primul telefon quad-core din țara noastră, HTC One X. Acestuia i-am făcut deja review aici, iar acum el are parte de un discount de 250 de lei, ajungând să coste astfel 2.399 lei. Este vorba aici de varianta gri a telefonului, care arata aproape la fel de bine ca și cea albă.

Printre punctele forte ale telefonului menționez ecranul de 4.7 inch SLCD 2 cu rezoluție 720p, camera de 8 megapixeli cu performanțe deosebite și viteză fantastică, Android 4.0 cu HTC Sense 4.0 la bord, 1 GB RAM și un procesor quad core Nvidia Tegra 3. în urma testelor acestui telefon, am aflat că bateria să de 1800 mAh rezista la aproximativ 2 zile de funcționare, iar ca mențiuni, telefonul nu are slot microSD și folosește un slot microSIM, pe care îl accesați cu ajutorul unei cheițe metalice.

HTC One X oferă o memorie internă de 32 GB și 25 GB spațiu de stocare prin Dropbox. După cum am spus și la momentul lansării, este evident că prețurile mari inițial vor scădea în primele 2-3 luni după debutul telefoanelor high end de la fiecare producătorul. Astfel, mă aștept ca până la finalul verii să avem și un Galaxy S III care să coste 2.200 - 2.300 de lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×