Samsung Galaxy S III cu 2 GB RAM, o realitate În Japonia

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.702 ori
<b>Samsung Galaxy S III cu 2 GB RAM, o realitate În Japonia</b>Dacă Samsung Galaxy S II în varianta cu ecran HD a sosit întâi în Asia, ei bine primul Galaxy S III cu upgrade tot pe acest continent va sosi. Se pare că un Galaxy S III cu 2 GB RAM va debuta în Japonia, ca răspuns la LG Optimus LTE 2, care se...

Dacă Samsung Galaxy S II în varianta cu ecran HD a sosit întâi în Asia, ei bine primul Galaxy S III cu upgrade tot pe acest continent va sosi. Se pare că un Galaxy S III cu 2 GB RAM va debuta în Japonia, ca răspuns la LG Optimus LTE 2, care se lauda cu titlul de prim smartphone cu 2 GB RAM.

știm că noul Galaxy S va avea variante multiple, majoritatea quad core cu procesor Exynos, dar în SUA acest CPU va fi înlocuit cu un Snapdragon S4 dual core, de dragul conectivității 4G LTE speciale, care nu se împacă bine cu procesoarele quad core din ziua de azi. Revenind la Samsung Galaxy S III cu 2 GB RAM, operatorul japonez NTT DoCoMo se va ocupa de lansarea sa și deocamdată acest model are numele de cod SC-06D. Terminalul va sosi pe piața locală în iunie și va păstra procesorul quad core Exynos, oferind și 32 GB memorie internă.

Deja Galaxy S III triumfa în benchmark-uri și sunt tare curios să văd ce schimbări vor fi în cazul unui extra 1 GB de RAM. Pe când și un HTC cu 2 GB RAM sau măcar un Huawei cu această dotare, dacă tot au asiaticii planuri mari de cucerire a Europei în acest an?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×