HTC One X versus Sony Xperia S și Galaxy Nexus: bătălia camerelor rapide + modul burst (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.513 ori
<b>HTC One X versus Sony Xperia S și Galaxy Nexus: bătălia camerelor rapide + modul burst (Video)</b>Se vorbește tot mai mult despre HTC One X și potențialul camerei sale. Deja am văzut de curând și un unboxing pentru terminalul HTC și i-am aflat și data de sosire în magazine, iar azi îi vedem camera în acțiune într-un duel cu Galaxy Nexus,...

Se vorbește tot mai mult despre HTC One X și potențialul camerei sale. Deja am văzut de curând și un unboxing pentru terminalul HTC și i-am aflat și data de sosire în magazine, iar azi îi vedem camera în acțiune într-un duel cu Galaxy Nexus, dar și cu Sony Xperia S.

Testele sunt efectuate în clipul video de mai jos și observați că în prima fază Sony Xperia S are câștig de cauză la proba de trecere din mod sleep în cel de captură foto/video și asta pentru că are buton pentru cameră. Aflați totuși că HTC One X este capabil să realizeze o fotografie în doar 0.7 secunde și face 4 fotografii pe secundă în modul Burst, ajungând la un maxim de 99. și după cum se vede în clip ele nu numai că sunt rapide, ci și clare și detaliate, spre deosebire de cele de pe Galaxy Nexus realizate la foc automat.

Observați că atunci când deblocați HTC One X folosind acel inel clasic din HTC Sense și târându-l pe ecran către iconul camera intrați foarte rapid în funcția foto și realizați și captura rapid. La această probă, cea de viteză de trecere de la interfața principală la cameră este clar dominată de One X, în fața lui Xperia S și Galaxy Nexus. și imaginile rezultate arata mai bine, sunt clare, detaliate și au culori bune, deși în acest clip video e destul de înnorat la un moment dat.

Ce mai oferă camera lui HTC One X? Printre altele autofocus în 0.2 secunde, lentila f/2.0, care vine și pe HTC One S și oferă captura perfectă în condiții de luminozitate scăzută și mai aveam și funcția de captură foto în vreme ce filmăm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×