Smartphone-ul HTC One X10 apare în două noi fotografii ce par autentice

813 ori
<b>Smartphone-ul HTC One X10 apare în două noi fotografii ce par autentice</b>Îl vedem astăzi pe HTC One X10 reprezentat în două noi fotografii ce par a fi autentice, materiale ce ne dezvăluie o abordare de design complet diferită față de cea aleasă pentru predecesorul său. Dacă ar fi să îl comparăm strict din acest punct de vedere

Pe HTC One X10 îl aşteptam să fie lansat azi împreună cu terminalele HTC U, dar se pare că debutul sau nu s-a mai concretizat. În schimb continua scăpările şi după ce am văzut telefonul într-o imagine la început de an, azi vedem încă două fotografii cu el.

HTC One X10

Designul pare similar cu ce am văzut în scăparea trecută, cu un corp metalic destul de generic şi o amplasare clasică a camerei principale şi scannerului de amprente de sub ea. Acest HTC One X10 ne-a intrigat din prima clipă pentru că ar avea unele dotări mai slabe decât HTC One X9. Mă gândesc în special la chipsetul MediaTek, ce vine într-o versiune mai slabă decât cea de pe X9.

HTC One X10

Un capitol la care cu siguranţă s-a umblat totuşi e camera, cu un senzor de 16.3 MP în spate faţă de cel de 13 MP de pe One X9 şi o cameră selfie de 7.9 MP, faţă de cea de 5 MP de pe predecesor. Pare genul de handset cu debut limitat doar la o anumită zonă de pe glob, precum cea asiatică să zicem şi cu un preţ mai accesibil. Poate îl vedem la MWC!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×