Samsung Galaxy Tab S3 apare în două fotografii reale de la o autoritate de certificare din Taiwan

959 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S3 apare în două fotografii reale de la o autoritate de certificare din Taiwan</b>Autoritatea taiwaneză NCC a certificat zilele trecute un device mult așteptat și anume tableta Samsung Galaxy Tab S3. Vedem și două fotografii ale acestui nou produs care la prima vedere pare a adopta un panou spate din sticlă sau poate unul din policarbo

În weekendul trecut Samsung Galaxy Tab S3 a avut o scăpare sub forma unui manual de utilizare, iar acum am descoperit şi două fotografii live cu terminalul. El a fost certificat de către autoritatea NCC din Taiwan, un fel de FCC sau TENAA, dar local. De la această instituţie vin imaginile.

Samsung Galaxy Tab S3

Avem de-a face aici cu modelul cu diagonală de 9.6 inch şi muchiile par puţin mai groase decât ne aşteptam. Orientarea pare mai degrabă portrait şi primim şi buton Home cu scanner de amprente, flancat de 2 butoane capacitive. Există şi colţuri rotunjite pe acest device, iar spatele pare destul de glossy, ceea ce ne face să ne întrebăm dacă nu cumva există un panou din sticlă şi în spate. Slabe şanse totuşi, mai degrabă e un policarbonat lucios.

Samsung Galaxy Tab S3

Ca şi în manual observăm o cameră principală cu blitz LED. Nu se vede clar ce mecanisme sunt lateral, mai ales că ne-a intrigat în acelaşi leak de ieri faptul că există un conector special pentru tastatura ataşabilă. Tableta va debuta în acest weekend la MWC 2017, împreună cu modelul TabPro S2. Acela va rula Windows 10 şi va avea un procesor Intel de generaţie nouă, iar Tab S3 are un Snadpragon 820 şi Android Nougat la bord. Vom primi si 4 GB RAM, rezoluție ridicată și o baterie generoasă.

Aşteptaţi-vă la multe alte scăpări în zilele ce urmează, pentru ambele tablete. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×