Vernee compară smartphone-ul Apollo cu OnePlus 3T la capitolul design; terminale metalice cu dotări high-end

1.241 ori
<b>Vernee compară smartphone-ul Apollo cu OnePlus 3T la capitolul design; terminale metalice cu dotări high-end</b>Cei de la Vernee ne prezintă astăzi încă o comparație, de această dată modelele Apollo și OnePlus 3T fiind aflate în centrul atenției aici. Compania ne vorbește despre diferențele dintre cele două handset-uri la capitolul design și aflăm totodată faptul

Vernee decide ca astăzi să ne prezinte un nou comparativ, material care se concentrează pe design-ul adoptat de către modelele Apollo și OnePlus 3T. Cele două handset-uri de aici vin într-o carcasă unibody din metal și la prima vedere s-ar părea că look-ul general este în mare parte similar.

Vernee Apollo vs OnePlus 3T

Aflăm că ambele terminale oferă o carcasă realizată din metal în proporție de 98% și faptul că textura mată este dată de un tratament de șlefuire special la 360 grade. Ramele metalice sunt realizate pe baza procesului CNC și avem parte de benzi din plastic pentru antene în cazul ambelor dispozitive de aici.

De asemenea, primim panouri frontale cu sticlă 2.5D, iar spatele terminalelor este ușor curbat cu scopul de a se oferi un nivel de grip mai bun. În acest moment, Vernee Apollo are o reducere atractivă din partea celor de la GearBest.com și poate fi achiziționat pentru suma de doar 259.99 dolari ~ 1.100 lei. 

Pentru această primim un smartphone dotat cu display Quad HD de 5.5 inch, cu procesor deca-core MediaTek Helio X25 și cu 4 GB memorie RAM. Avem și scanner de amprente, 64 GB de stocare flash, o cameră foto principală de 21 megapixeli și o cameră selfie de 8 megapixeli. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×