HTC One X9 primeşte certificarea Bluetooth, e cu un pas mai aproape de lansare

Autor:  | Publicat în:  HTC 821 ori
<b>HTC One X9 primeşte certificarea Bluetooth, e cu un pas mai aproape de lansare</b>După ce a primit &icirc;n noiembrie certificarea TENAA&nbsp;HTC One X9 se apropie şi mai mult de lansare, primind recent certificarea autorităţii Bluetooth. El a fost certificat sub numele de cod "2PS5100" &icirc;ncă din 30 noiembrie 2015. &nbsp; Cu...

După ce a primit în noiembrie certificarea TENAA HTC One X9 se apropie şi mai mult de lansare, primind recent certificarea autorităţii Bluetooth. El a fost certificat sub numele de cod "2PS5100" încă din 30 noiembrie 2015.

Cu această ocazie au fost confirmate câteva dotări, precum suportul Bluetooth 4.1, Android 5.0.2 ca OS şi un procesor octa core tactat la 2.2 GHz, probabil un MediaTek Helio X10, conform precedentelor scăpări. Handsetul are şi un ecran Full HD de 5.5 inch cu panou IPS LCD, o cameră de 5 MP în faţă şi una principală de 13 MP.

La bord se afla 2 GB RAM, 16 GB stocare, conectivitate 4G LTE, iar sasiul va fi unul metalic unibody cu grosime de 7.99 mm. Designul ar trebui să fie similar cu al lui HTC One A9, în afară de zona camerei, care va fi delimitată de o porţiune metalică. Nu e exclusă o lansare încă de la CES 2016 luna viitoare.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×