Următorul telefon Google Nexus ar urma să fie produs tot de către Huawei şi ar veni cu un procesor Snapdragon 820

1.002 ori
<b>Următorul telefon Google Nexus ar urma să fie produs tot de către Huawei şi ar veni cu un procesor Snapdragon 820</b>Procesorul Qualcomm Snapdragon 820 va fi la mare căutare la anul, urm&acirc;nd să se afle pe nu mai puţin de 60 de terminale mobile şi asta &icirc;n prima fază doar. Printre ele se va număra şi viitorul telefon Google Nexus, pe care zvonurile...

Procesorul Qualcomm Snapdragon 820 va fi la mare căutare la anul, urmând să se afle pe nu mai puţin de 60 de terminale mobile şi asta în prima fază doar. Printre ele se va număra şi viitorul telefon Google Nexus, pe care zvonurile îl plasează tot în portofoliul Huawei.

Huawei a produs primul său model Nexus în acest an, Nexus 6P, iar cei de la Google ar fi destul de mulţumiţi de rezultat încât să continue parteneriatul. Informaţia vine de la respectatul analist chinez Pan Jiutang, o sursă care de obicei da informaţii şi predicţii corecte. El a publicat şi o listă cu alte companii ce vor lansa handseturi cu procesor Snapdragon 820, printre care se numără şi Samsung, Sony, LG şi Motorola.

Următorul telefon Google Nexus ar urma să fie produs tot de către Huawei şi ar veni cu un procesor Snapdragon 820

E interesant că Google ar fi insistat pe utilizarea unui Snapdragon şi nu a unui HiSilicon Kirin produs in house de către Huawei. Cu o astfel de evoluţie începem să înţelegem de ce Huawei a depăşit Xiaomi atât în China, cât şi la nivel global. Produsele de calitate Huawei au fost multiple in acest an, inclusiv Mate S, Mate 8 si P8.  În continuare aşteptam cu nerăbdare să le testăm modelul Nexus 6P şi la Mobilissimo.ro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×