HTC One X9 se lasă admirat în cele mai bune imagini de până acum; vine cu difuzoare stereo BoomSound

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.298 ori
<b>HTC One X9 se lasă admirat în cele mai bune imagini de până acum; vine cu difuzoare stereo BoomSound</b>Pe HTC One X9 l-am mai văzut anterior &icirc;ntr-o serie de randări, dar astăzi avem ocazia să admirăm fotografii cu acesta &icirc;n varianta prototip, cele mai bune imagini de p&acirc;nă acum. Telefonul de tip phablet este comparat totodată cu HTC...

Pe HTC One X9 l-am mai văzut anterior într-o serie de randări, dar astăzi avem ocazia să admirăm fotografii cu acesta în varianta prototip, cele mai bune imagini de până acum. Telefonul de tip phablet este comparat totodată cu HTC One A9, telefon lansat pe piața globală cu doar câteva luni în urmă.

Pentru început vă reamintim că HTC One X9 va fi un phablet mid-range cu display Full HD de 5.5 inch, procesor octa-core Mediatek Helio X10 de 2.2 GHz, 2 GB memorie RAM și cameră foto principală de 13 megapixeli cu stabilizare optică. La pachet se află o cameră frontală de 5 megapixeli și 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD.

De asemenea, noul model ce ar putea fi lansat la începutul lui 2016, sosește cu o baterie de 3000 mAh, dar și cu difuzoare stereo BoomSound amplasate pe panoul frontal. Revenind la design, aflăm că telefonul sosește într-o carcasă metalică uni-body cu grosime de 7.99 mm și greutate de 174 grame.

Privind telefonul din față remarcăm introducerea inteligentă a difuzoarelor stereo ce acum nu mai ocupă atât de mult spațiu comparativ cu HTC One M9 spre exemplu. Tot pe panoul frontal avem butoane capacitive de control, și o surpriză - logo-ul HTC fiind plasat de această dată în partea de sus deasupra display-ului de 5.5 inch.

Totodată, HTC One X9 este comparat cu One A9, modele similare privite din spate. În schimb, phablet-ul ce urmează a fi lansat adoptă acum un design ceva mai diferit în zona camerei foto, locație ce ne amintește de Huawei Nexus 6P. Per total, One X9 pare a fi o combinație reușită dintre Butterfly 3 și One A9, produs ce ne-ar impresiona și mai mult printr-un preț accesibil.

De apreciat este faptul că inginerii HTC au reușit în sfârșit să vină cu un design ce renunță la acele margini negre din jurul ecranului, pe care le-am primit de-a lungul anilor pe modele ca One M7, One M8, sau pe flagship-ul din 2015 denumit One M9.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×