Apple dezvoltă în secret panouri mai subţiri şi mai luminoase pentru viitoarele sale terminale

Autor:  | Publicat în:  Apple 555 ori
<b>Apple dezvoltă în secret panouri mai subţiri şi mai luminoase pentru viitoarele sale terminale</b>La ora actuală Apple se bazează pe companii partenere pentru producţia de panouri pentru display, precum Samsung, Sharp, Japan Display sau LG Display. Ei bine, &icirc;ntr-o &icirc;ncercare de a obţine mai multă independenta tehnologică, firma din...

La ora actuală Apple se bazează pe companii partenere pentru producţia de panouri pentru display, precum Samsung, Sharp, Japan Display sau LG Display. Ei bine, într-o încercare de a obţine mai multă independenta tehnologică, firma din Cupertino ar lucra la propriul ecran.

Informaţia vine de la Bloomberg, care indică faptul că Apple are un laborator secret în Taiwan, unde lucrează la noua tehnologie. Apple ar avea o echipă de cel puţin 50 de ingineri şi alţi angajaţi la fata locului, lucrând la aceste panouri, destinate modelelor iPhone şi iPad. Scopul este de a realiza ecrane mai subţiri, mai uşoare şi mai luminoase decât cele oferite pe piaţa în acest moment.

Având în vedere că Galaxy S6 Edge a atins 933 LUX la testul nostru nu mai e neapărat nevoie de luminozitate extra, cât mai degrabă de reducere a grosimii. Au mai existat şi zvonuri că Apple va face marea trecere de la ecrane LCD la OLED, iar panourile din Taiwan ar fi de fapt OLED-uri se pare. Totuşi ar fi ciudat că Apple să nu apeleze la Samsung pentru astfel de display-uri, ei fiind experţi în tehnologia OLED.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×