4.8 milioane de unități Nexus 7 vândute anul trecut, mai puțin Însă decatâ vânzările de iPad Mini sau Kindle Fire

Autor:  | Publicat în:  Statistici Tablete 736 ori
<b>4.8 milioane de unități Nexus 7 vândute anul trecut, mai puțin Însă decatâ vânzările de iPad Mini sau Kindle Fire</b>Probabil știți că am acordat titlul de tableta anului 2012 fără regrete lui Nexus 7. Ei bine multă vreme acest model a părut un trendsetter și un produs mult dorit de mase, imaginea fiind întreținută de review-urile sale și de un comportament...

Probabil știți că am acordat titlul de tableta anului 2012 fără regrete lui Nexus 7. Ei bine multă vreme acest model a părut un trendsetter și un produs mult dorit de mase, imaginea fiind întreținută de review-urile sale și de un comportament bun al device-ului. Ei bine cifrele sunt puțin dure pentru acest produs, conform analiștilor.

Benedict Evans, analist de marcă în domeniul electronicelor afirmă că mai multe tablete iPad Mini și Kindle Fire au fost vândute în 2012 față de Nexus 7. Evans estimează că e vorba de 4.8 milioane de unități ale tabletei de 7 inch de la ASUS și Google vândute anul trecut. împărțirea ar fi următoarea: 2.1 sau 2.2 milioane de tablete vândute în trimestrul 3 și 2.4 milioane vândute în trimestrul 4. Același analist estimează că deși a sosit mai târziu, iPad Mini a vândut deja 10 milioane de unități și asta doar în 2012.

Evans e sigur și că Amazon Kindle Fire a vândut mai multe unități decât Nexus 7, dar probabil că e vorba aici doar de SUA. Ei bine spre finalul analizei descoperim și o predicție interesantă, a unui Nexus 7 actualizat, cu rezoluție crescută, poate și un design mai atractiv și același preț ca predecesorul său. Bătălia dintre Nexus 7 2 și iPad Mini va fi foarte interesantă!

Tableta costă 1.049 lei prin eMAG.ro.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×