HTC postează un teaser pe twitter; promite să ne repare telefoanele sparte

926 ori
<b>HTC postează un teaser pe twitter; promite să ne repare telefoanele sparte</b>Cei de la HTC tocmai au postat o imagine teaser pe Twitter cu ocazia Valentine&rsquo;s Day ce prezintă două modele HTC One cu ecranul spart. Imaginea cu pricina are și o descriere pe măsură, și anume: &ldquo;Dacă inimile rănite ar fi atât de...

Cei de la HTC tocmai au postat o imagine teaser pe Twitter cu ocazia Valentine’s Day ce prezintă două modele HTC One cu ecranul spart. Imaginea cu pricina are și o descriere pe măsură, și anume: “Dacă inimile rănite ar fi atât de ușor de reparat..”.

De asemenea, descrierea imaginii ne oferă și o dată în care vom afla mai multe despre acest teaser. Astfel, pe 18 februarie, HTC va lămuri misterul din spatele acestei imaginii, iar până atunci cu siguranță vor exista fel și fel de speculații, în special cu privire la HTC M8.

Acest teaser cu cele două terminale HTC One din imaginea de mai sus ar putea oferi un indiciu cu privire la faptul că următoarea generație va fi protejată de o soluție mult mai rezistentă similară cu Gorilla Glass sau poate o garanție ce va acoperi accidentele în cazul în care display-ul smartphone-ului tău se sparge. Să fie data de 18 februarie ziua în care HTC M8 va vedea lumina zilei sau doar un anunț despre “telefoanele sparte”?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×