Mobicast #3: Valentine's Day, pregătiri de MWC și o mulțime de răspunsuri la Întrebări (Video)

1.111 ori
<b>Mobicast #3: Valentine's Day, pregătiri de MWC și o mulțime de răspunsuri la Întrebări (Video)</b>​A sosit și Mobicast 3, în pragul weekendului de Valentine&#39;s Day, mai mare ca oricând și plin de răspunsuri la întrebări. Azi avem pentru voi peste 20 de minute de podcast, deoarece ne-ați cerut mai mult, mai bun și mai eficient....

​A sosit și Mobicast 3, în pragul weekendului de Valentine's Day, mai mare ca oricând și plin de răspunsuri la întrebări. Azi avem pentru voi peste 20 de minute de podcast, deoarece ne-ați cerut mai mult, mai bun și mai eficient.

în primele minute discutăm despre cele mai noi zvonuri despre HTC M8 și camera sa duala, despre viitoarea serie de tablete Samsung Galaxy Tab 4 și despre plecarea trimisului nostru Zsolt Tamassy la MWC 2014, în Barcelona. Am detaliat puțin și povestea cu imaginile false ale lui iPhone 6 și v-am amintit de cele două concursuri ale noastre, la care puteți câștiga două super tablete.

Evident și Galaxy S5 e un subiect important în Mobicast, el urmând să debuteze pe 24 februarie, atunci când Samsung are programat un eveniment Unpacked, în cadrul căruia ar putea debuta și ceasul Galaxy Gear. Am domolit puțin și entuziasmul fanilor lui Nokia X, Nokia Normandy, adică acel low end cu Android, mai ales că personal nu mă impresionează acest device.

Să nu uităm și de jocuri, deoarece în Mobicast am discutat despre Flappy Bird și controversa sa, despre noul Angry Birds Stella (nu Popescu) și despre proaspătul review al lui Syberia, care vine în curând la Mobilissimo.ro. Apoi a urmat o cavalcadă de răspunsuri la întrebări, legate de custom ROM-uri, Galaxy S5 și scannerul de iris, de preferințele mele la device-uri, de comparații între terminale și cam orice ați dorit să aflați pe forum și pe canalul YouTube.

Despre toate acestea, dar și LG G Pro 2, Sony Xperia Z2 și care sunt jocurile mele preferate pe PS4 aflați în unicul Mobicast, cel de Valentine! Vă așteptam din nou cu întrebări pe forum și pe canalul YouTube.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×