Sony Xperia G apare Într-o nouă imagine; aflăm și specificațiile sale

772 ori
<b>Sony Xperia G apare Într-o nouă imagine; aflăm și specificațiile sale</b>Se pare că Sony Xperia G începe să fie din ce în ce mai prezent în mediul online. După ce ieri vă prezentam o primă fotografie live cu acest terminal, iată că astăzi, putem admira o altă imagine ce prezintă spatele device-ului. &nbsp; Imagine...

Se pare că Sony Xperia G începe să fie din ce în ce mai prezent în mediul online. După ce ieri vă prezentam o primă fotografie live cu acest terminal, iată că astăzi, putem admira o altă imagine ce prezintă spatele device-ului.

Imagine provine de pe twitter, mai precis de pe contul @vizileaks, care ne oferă și o serie de specificații pentru Sony Xperia G. Acesta va integra un display de 4.8 inch, 1 GB RAM, 8 GB de stocare și o cameră foto de 8 megapixeli.

Din păcate, detaliile hardware despre procesor rămân necunoscute. Așteptăm ca Sony Xperia G să fie lansat peste 2 săptămâni în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, ce va avea loc în perioada 24-27 februarie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×