Sony Xperia G apare Într-o nouă imagine; aflăm și specificațiile sale

790 ori
<b>Sony Xperia G apare Într-o nouă imagine; aflăm și specificațiile sale</b>Se pare că Sony Xperia G începe să fie din ce în ce mai prezent în mediul online. După ce ieri vă prezentam o primă fotografie live cu acest terminal, iată că astăzi, putem admira o altă imagine ce prezintă spatele device-ului. &nbsp; Imagine...

Se pare că Sony Xperia G începe să fie din ce în ce mai prezent în mediul online. După ce ieri vă prezentam o primă fotografie live cu acest terminal, iată că astăzi, putem admira o altă imagine ce prezintă spatele device-ului.

Imagine provine de pe twitter, mai precis de pe contul @vizileaks, care ne oferă și o serie de specificații pentru Sony Xperia G. Acesta va integra un display de 4.8 inch, 1 GB RAM, 8 GB de stocare și o cameră foto de 8 megapixeli.

Din păcate, detaliile hardware despre procesor rămân necunoscute. Așteptăm ca Sony Xperia G să fie lansat peste 2 săptămâni în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, ce va avea loc în perioada 24-27 februarie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×