HTC postează un ultim video-teaser cu Noul HTC One; acesta pune accent pe funcția Zoe

925 ori
<b>HTC postează un ultim video-teaser cu Noul HTC One; acesta pune accent pe funcția Zoe</b>încă o săptămână, și marele eveniment de lansare a Noului HTC One va avea loc, moment în care toate speculațiile și zvonurile scăpate pe internet se vor adeveri. Până atunci, cei de la HTC au decis să ne mai ofere un mic preview cu...

încă o săptămână, și marele eveniment de lansare a Noului HTC One va avea loc, moment în care toate speculațiile și zvonurile scăpate pe internet se vor adeveri. Până atunci, cei de la HTC au decis să ne mai ofere un mic preview cu funcțiile noului flagship, în acest episod fiind vorba despre funcția HTC Zoe.

După cum probabil știți, funcția HTC Zoe permite creearea unei “povești” prin combinarea a până la 20 de fotografii și a unui video de 3 secunde. Astfel, fotografiile și videoclipurile prind viață, ele reușind să păstreze amintirile într-un format foarte atractiv.

Se așteaptă ca Noul HTC One să vină cu un display Full HD de 5 inch, o cameră foto duală ce promite captură foto excelentă în condiții low-light și butoane software on-screen. Noul HTC One va fi prezentat oficial pe data de 25 martie în cadrul unui eveniment dual ce va avea loc în New York și Londra.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×