Precomenzile lui Nokia X din China ar putea fi totuși mai mici decât 1 milion de unitati

756 ori
<b>Precomenzile lui Nokia X din China ar putea fi totuși mai mici decât 1 milion de unitati</b>Aflam cu puțin timp în urmă că Nokia X a ajuns deja la peste 1 milion de precomenzi în China în doar 4 zile, semn că multă lume vrea un Nokia cu Android. Ei bine, se pare că cifrele reale nu sunt chiar atat de mari. &nbsp; Chiar Nokia a postat pe...

Aflam cu puțin timp în urmă că Nokia X a ajuns deja la peste 1 milion de precomenzi în China în doar 4 zile, semn că multă lume vrea un Nokia cu Android. Ei bine, se pare că cifrele reale nu sunt chiar atat de mari.

Chiar Nokia a postat pe rețeaua de socializare Weibo numărul de unități de mai sus, iar 1 milion e o performanță admirabilă. Precomenzile acestui device sunt realizate exclusiv prin JD.com, iar site-ul are cerințe foarte relaxate când vine vorba de precomenzi, astfel ca oricine poate să le facă. Trebuie doar să vă logați și să apăsați pe buton, ceea ce poate da naștere la mii de comenzi false.

Nu se cere nici o plată sau completarea altui câmp cu informații. JD.com are și un concurs cu un Nokia X drept premiu, deci totul sună ca o mare campanie elaborată pentru a crea o faimă prematură noului produs. Mi se pare interesant că Nokia X sosește în magazine pe 25 martie, în aceeași zi în care HTC anunță noul One, nu că aceste două modele ar concura la aceeași categorie.

Credeți că Nokia X va fi chiar atât de popular?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×